SUSTENABIL ZI DE ZI – de la NICE TO BE la MUST BE

SUSTENABIL ZI DE ZI – de la NICE TO BE la MUST BE

  • 16 martie, 2022
  • 9:00 am to 4:00 pm
  • Marcom Hub, IC events
  • 031.827.0000

Conferința SUSTENABIL ZI DE ZI – de la NICE TO BE la MUST BE, organizată de Eco Synergy și Asociația Environ își propune să aducă împreună companii responsabile care îmbină cu succes obiectivele de business cu măsuri cu impact pozitiv măsurabil asupra mediului. Puterea exemplului poate motiva și alte inițiative valoroase astfel că este important să recunoaștem performanțele în domeniul sustenabilității, și în egală măsură, să aflăm care sunt cele mai mari provocări în drumul spre acest obiectiv.

Dezbatem soluțiile pentru un viitor verde alături de Frederic Lamy – CEO Leroy Merlin, Sarah Maria Joițoiu – Sustainability Advisor eMAg, Diana Stîngă – Project Manager Darcom Energy Solutions, Ioana Boteazatu – CSR Societe Generale India și România, Corina Dospinoiu – Head of CSR Auchan România și mulți alți speakeri.

Vă invităm să vă alăturați conferinței SUSTENABIL ZI DE ZI – de la NICE TO BE la MUST BE și să ne urmăriți LIVE pe 16 martie, de la ora 9.30, în cadrul platformei IC Events.

Detalii și înscrieri: www.bitly.com/SustenabilZideZi

SHARE[addtoany]
2022-3-16 09:00 2022-3-16 16:00 Europe/London SUSTENABIL ZI DE ZI – de la NICE TO BE la MUST BE Conferința SUSTENABIL ZI DE ZI – de la NICE TO BE la MUST BE, organizată de Eco Synergy și Asociația Environ își propune să aducă împreună companii responsabile care îmbină cu succes obiectivele de business cu măsuri cu impact pozitiv măsurabil asupra mediului. Puterea exemplului poate motiva și alte inițiative valoroase astfel că este important să recunoaștem performanțele în domeniul Marcom Hub, IC events
Salvează evenimentul în calendar
eveniment trecut
0
Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookies. Mai multe detalii aici