Unde Reciclăm?

Investiția în dezvoltarea sistemului de colectare și transport DEEE a reprezentat întotdeauna una dintre principalele priorități ale ENVIRON, astfel că în prezent acoperim 100% din structura de retail parteneră la nivel național.

Operăm o rețea de peste 4630 de puncte de colectare, integrând rețele de retail, supermarket-uri, unități de învățământ, companii private, instituții publice, autorități locale, centre de colectare.

Punctele de colectare din rețeaua ENVIRON sunt disponibile în aplicația Unde Reciclăm        

Pentru solicitări privind recipientele de colectare sau comenzi de preluare a DEEE ne puteți scrie pe logistica@environ.ro sau la telefon 031.827.0000

Dezvoltăm permanent parteneriate în care oferim gratuit spre utilizare infrastructura necesară colectării DEEE și facem toate demersurile necesare pentru a ne asigura că procesele de pe întreg lanțul de gestionare a deșeurilor, de la generator la reciclator, se desfășoară în mod legal, trasabil și ecologic, cu respectarea standardelor de protecție a mediului.

Solicită oferta ENVIRON

Pentru a primi o ofertă personalizată privind transferul de responsabilitate în domeniul DEEE, pentru solicitare containere colectare sau alte propuneri de colaborare, vă rugăm să completați formularul