Termeni și condiții

Bine ați venit pe site-ul www.environ.ro!

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de utilizare, implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă întreaga înțelegere dintre părți.

Asociația ENVIRON, în calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.environ.ro își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și termenii și condițiile de utilizare, fără nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

Drepturile asupra conținutului website-ului aparțin Asociației ENVIRON. Toate drepturile sunt rezervate. Copierea, transferul, preluarea sau distribuirea informațiilor de pe acest website în orice formă, sunt strict interzise în absența consimțământului scris prealabil al Asociației ENVIRON.

Utilizarea anumitor părți din acest site pentru folos personal, non-comercial, în concordanță cu acești termeni este permisă. Modificarea conținutului website-ului sau folosirea pentru orice alte scopuri este interzisă.

Folosirea comunicatelor de presă sau a altor documente date spre publicare, este permisă cu menționarea sursei.

Orice material care poate fi văzut sau citit în conținutul acestui site trebuie considerat a fi protejat prin drepturi de proprietate intelectuală, în afara cazurilor în care se specifică în alt mod și nu poate fi folosit decat în condițiile prevăzute în acest document.

Fotografiile prezentate în acest site sunt fie proprietatea Asociației ENVIRON, fie folosite cu permisiune de către Asociația ENVIRON. Preluarea lor de către orice utilizator este interzisă fără permisiunea scrisă prealabilă a Asociației ENVIRON.

Acest website poate conține link-uri către website-uri aparținând unor terți. Când accesați aceste website-uri, va fi nevoie să acceptați termenii și condițiile înainte de accesarea lor. Asociația ENVIRON nu este responsabilă pentru niciun material creat sau publicat pe aceste website-uri. Plasarea unui link extern pe acest website nu înseamnă că Asociația ENVIRON aprobă în mod expres produsele, serviciile sau opiniile menționate pe aceste website uri.

Copyright © 2021 Asociația ENVIRON. Toate drepturile rezervate.