România Reciclează

România Reciclează

romania recicleaza
  • 15 aprilie, 2021 - 15 noiembrie, 2021
  • România
  • 031.827.0000

În perioada 15 aprilie – 15 noiembrie 2021, Asociația Environ în parteneriat cu Asociația Sistemul Național de Reciclare a Bateriilor (SNRB) organizează o nouă ediție a campaniei România Reciclează, programul național de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și baterii și acumulatori uzați (DBA).

Campania se derulează în parteneriat cu peste 150 de autorități publice locale din toată țara și are în vedere organizarea unor ample acțiuni de colectare a aparaturii electrice vechi sau defecte de la populație.

Colectarea deșeurilor se realizează în cadrul punctelor fixe stabilite pentru fiecare localitate în parte sau direct de la domiciliul participanților, în baza unei solicitări efectuate la numărul de call center 031.827.0000.

Calendarul acțiunilor de colectare și regulamentul campaniei care prevede modul de recompensare al cetățenilor care predau deșeuri electrice și baterii uzate sunt disponibile pe pagina www.romania-recicleaza.ro.

SHARE[addtoany]
2021-4-15 2021-11-15 Europe/London România Reciclează În perioada 15 aprilie – 15 noiembrie 2021, Asociația Environ în parteneriat cu Asociația Sistemul Național de Reciclare a Bateriilor (SNRB) organizează o nouă ediție a campaniei România Reciclează, programul național de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și baterii și acumulatori uzați (DBA). Campania se derulează în parteneriat cu peste 150 de autorități România
Salvează evenimentul în calendar
eveniment trecut
0
Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookies. Mai multe detalii aici