Recycling is a choice! Save it or waste it!

  • 25 august, 2020 - 30 septembrie, 2020
  • Roaba de Cultură, Parcul Mihai I, București

Descriere eveniment

Campania se desfășoară în perioada 25 august – 30 septembrie în cadrul proiectului Roaba de Cultură din Parcul Mihai I (Herăstrău) din București, unde a fost amplasat un tunel în care sunt expuse 5 deșeuri electrice într-un context în care se încearcă o redare a impactului asupra mediului atunci când sunt aruncate la gunoi și, în oglindă, 5 produse rezultate din reciclarea respectivelor deșeuri.

Cei care vizitează tunelul sunt astfel puși față în față cu consecințele alegerilor pe care le fac: atunci când aruncă întâmplător deșeurile electrice și poluează mediul, apa, aerul și solul sau când, dimpotrivă, aleg să recicleze și astfel contribuie la economisirea de resurse naturale prin recuperarea materiilor prime secundare care pot fi refolosite la fabricarea altor produse.

Evenimente

Reteaua nationala de puncte de colectare Environ va ofera posibilitatea de a elimina in mod corect si responsabil deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE)

app-store
google-play
Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookies. Mai multe detalii aici