reclama

Cu ocazia Zilei Internaționale a Deșeurilor Electrice, Asociația Environ lansează expoziția de fotografie ,,DEEESTUL!” care va avea loc în perioada 14 – 31 octombrie 2020, în Piațeta Teatrului Odeon din București.

În cadrul evenimentului vor fi expuse 10 fotografii care reprezintă o exprimare vizuală metaforică a impactului pe care comportamentul iresponsabil de aruncare necontrolată a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) îl are asupra mediului înconjurător.

Proiectul de artă fotografică realizat de Asociația Environ își propune să transmită un semnal de alarmă cu privire la necesitatea regândirii unui sistem de valori și reconsiderarea modului de consum pentru a evita stricăciunile ireversibile asupra planetei, pierderea frumuseților naturale și deteriorarea stării de sănătate a populației.

Campania DEEESTUL! Aceasta nu este o reclamă! este mai mult decât o campanie clasică de conștientizare, este mai degrabă o invitație la asumarea responsabilității individuale pe care fiecare dintre noi o are în raport cu mediul înconjurător. Fiecare din cele 10 fotografii transmite câte un mesaj clar: este timpul să nu mai fim indiferenți, să nu mai așteptăm ca altcineva să facă curat în locul nostru, să ne implicăm și să respectăm Planeta ca o casă ce ne este. În ultimă instanță, este un manifest pentru un mediu mai puțin poluat.

Model: Ana Maria Bucura

Foto: The Storyalist

Producție: OI Outdoor Interior Design

Fotografiile au fost realizate cu sprijinul Rematholding

Septembrie 2020

Atunci când sunt aruncate împreună cu deșeurile menajere sau gestionate necorespunzător, deșeurile electrice sunt foarte nocive pentru mediul înconjurător și sănătatea umană din cauza conținutului ridicat de substanțe periculoase, metale grele și materiale poluatoare.

Puteți preda deșeurile electrice prin solicitare telefonică la 031.827.0000, e-mail pe adresa logistica@environ.ro sau accesând aplicația Unde Reciclăm

Asociaţia Environ este o organizaţie colectivă, non-guvernamentală şi non-profit care instituie în România principiul european al răspunderii extinse a producătorului în domeniul deşeurilor de echipamente electrice şi electronice, promovând activ de peste 13 ani conceptele de colectare selectivă, reciclare, economie circulară și sustenabilitate.

Viziteaza expoziția online!