DEEESTUL

  • 14 octombrie, 2020 - 31 octombrie, 2020
  • Piateta Teatrului Odeon

Descriere eveniment

Pe data de 14 octombrie 2020, Environ lansează un nou proiect de conștientizare, expoziția de fotografie ”DEEESTUL. Aceasta nu este o reclamă.”

În cadrul evenimentului vor fi expuse 10 fotografii care reprezintă o exprimare vizuală metaforică a impactului pe care comportamentul iresponsabil de aruncare necontrolată a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) îl are asupra mediului înconjurător. Proiectul de artă fotografică realizat de Asociația Environ își propune astfel să transmită un semnal de alarmă cu privire la necesitatea regândirii unui sistem de valori și reconsiderarea modului de consum pentru a evita stricăciunile ireversibile asupra planetei, pierderea frumuseților naturale și deteriorarea stării de sănătate a populației.

Expoziția poate fi vizitată în perioada 14-31 octombrie în Piațeta Teatrului Odeon din București, dar și online pe www.environ.ro/deeestul

Mai multe detalii despre proiect aici 

DEEESTUL

Evenimente

Reteaua nationala de puncte de colectare Environ va ofera posibilitatea de a elimina in mod corect si responsabil deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE)

app-store
google-play
Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookies. Mai multe detalii aici