Recycling is a choice! Tu alegi cum vrei să fie!

  • 20 mai, 2021 - 6 iunie, 2021
  • AFI Cotroceni, intrarea Far
  • 031.827.0000

Descriere eveniment

În perioada 20 mai – 6 iunie, expoziția ”Recycling is a choice! Tu alegi cum vrei să fie!” va fi găzduită de AFI Cotroceni.

Campania își propune să transmită un semnal de alarmă cu privire la importanța modului în care alegem să gestionăm deșeurile electrice, arătând că există întotdeauna două opțiuni și fiecare dintre ele are un impact total diferit asupra mediului înconjurător.

Vizitatorii expoziției ”Recycling is a choice” organizată la intrarea Far a centrului comercial AFI Cotroceni vor avea ocazia să admire în oglindă consecințele aruncării la întâmplare a cinci tipuri de echipamente electrice vechi versus rezultatele obținute atunci când acestea sunt reciclate.

Tot în cadrul expoziției a fost amenajat un punct de colectare pentru telefoanele mobile sau tabletele vechi. În România există circa 22 milioane telefoane mobile nefolosite cu potențial imens de poluare a mediului înconjurător.

Din dorința de a încuraja renunțarea responsabilă la telefoanele mobile, Asociația Environ organizează un concurs astfel că vizitatorii care predau aceste dispozitive pe perioada derulării campaniei, pot câștiga prin tragere la sorți un smartphone de ultimă generație.

  • Participanții pot preda telefoanele mobile și tabletele către promoterii Campaniei, în timpul programului: luni – vineri 16 – 20; sâmbătă – duminică 10 – 20;
  • Pentru fiecare dispozitiv predat, participanții vor primi un talon cu o serie unică pe care trebuie să o trimită prin sms (cu tarif normal) la nr. 1852
  • La finalul campaniei, câștigătorul premiului constând într-un telefon iPhone 12 va fi desemnat prin tragere la sorți

Citește Regulamentul campaniei

Evenimente

Reteaua nationala de puncte de colectare ENVIRON va ofera posibilitatea de a elimina in mod corect si responsabil deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE)

app-store
google-play