Sfaturi pentru un stil de viață sustenabil. Sugestii din proiectul Sustenabil zi de zi, realizat de Environ, Eco Synergy și Stratos

Alegerile noastre zilnice, conștiente multiplicate la scară largă, în fiecare zi, pot avea un impact pozitiv uriaș. E dreptul tău să poți alege să trăiești mai sănătos și cu o amprentă mai mică asupra mediului înconjurător. Poate vei descoperi că unele lucruri deja le făceai fără să știi că sunt eco-friendly. Vei descoperi cu siguranță și lucruri care nu ți-au trecut niciodată prin cap că pot polua. Poate nu ți se potrivesc toate recomandările noastre, însă important este să alegi în ceea ce crezi și să nu cedezi, să o iei de la capăt în fiecare zi și să construiești noi obiceiuri, sustenabile.

Câteva dintre recomandările noastre privind sustenabilitatea au fost publicate de către editura educațională internațională Twinkl pe paginile blogului dedicat acestei teme, pe care îl puteți găsi aici.

Rețeaua națională de puncte de colectare Environ vă oferă posibilitatea de a elimina în mod corect și responsabil deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE)

app-store
google-play