Asociația Environ și Asociația SNRB participă la GreenTech Film Festival

În perioada 11-17 noiembrie, Asociația Environ și Asociația SNRB (Sistemul Național de Reciclare al Bateriilor) participă la cea de-a treia ediţie a GreenTech Film Festival, platforma de educaţie care promovează stilul de viaţă sustenabil, grija faţă de mediu şi tehnologiile prin filme documentare, dezbateri, ateliere şi expoziţii.

Pe parcursul celor şapte zile de festival din Bucureşti, Asociația Environ va oferi o experienţă vizuală şi de învăţare inedită, printr-o expoziţie dedicată deşeurilor de electrice şi electronice – „ZOO DEEE – Grădina Deșeurilor De Echipamente Electrice Și Electronice”.

Expoziția care va avea loc în ParkLake Shopping Center în intervalul 10.00 – 22.00 îi va înfățișa pe cei mai periculoși „DEEE-voratori de mediu”, ilustrând într-un mod captivant riscurile și pericolele la care ne expunem atunci când nu reciclăm aparatura electrică veche.

„Suntem bucuroși că există și putem susține inițiative verzi precum GreenTech Film Festival, promovând împreună grija față de mediu și viața sustenabilă. Asociația Environ și Asociația SNRB se alătură acestui concept interactiv cu intenția de a prezenta reciclarea echipamentelor electrice vechi și a bateriilor uzate într-o manieră experiențială și educativă – prin jocuri, expoziții și ateliere.” – a declarat Roxana Puia, Director Marketing Environ și SNRB

În programul festivalului sunt incluse şi activităţi pentru copii şi tineri – jocul interactiv „Climate Change Monopoly” va fi deschis în fiecare zi a festivalului, între orele 16.00-20.00. SNRB va participa și cu valiza misterioasă cu instrumente pentru măsurarea eficientei energetice dar si cu multe provocari in domeniul ecologic. Vineri, 15 noiembrie de la ora 12.00, cele două asociații vor organiza un atelier de reciclare, în care se vor prezenta despre noţiuni importante de educaţie ecologică.

Programul complet al evenimentelor este disponibil pe site-ul www.greentechfilmfestival.ro  Accesul la toate evenimentele incluse sub umbrela festivalului este gratuit şi se face în baza unei rezervări prin e-mail.

Rețeaua națională de puncte de colectare Environ vă oferă posibilitatea de a elimina în mod corect și responsabil deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE)

app-store
google-play