Pornind de la ideea că inspirația reprezintă atât primul pas al procesului de respirație, inhalarea aerului (curat!) în plămâni, cât și entuziasmul creator, campania „Creator de inspirație” amintește că fiecare dintre noi creează zilnic ceva și are puterea de a-i inspira pe cei din jur.

„Creator de inspirație” spune povestea a 14 profesioniști din domenii total diferite care au ales să facă din România (oameni și natură) o sursă de inspirație pentru munca lor de zi cu zi. Proiectul surprinde printr-o serie de video-interviuri, valorile comune ale oamenilor de succes din țara noastră, creatori de lucruri sau experiențe autentice și durabile: de la case și mâncăruri cu bun gust, haine, meșteșuguri populare sau cadouri până la oameni informați, artă, performanță sportivă, educație, ajutor, stare de bine sau schimbare.  

Pentru aceia care împărtășesc dragostea pentru munca pe care o fac și cea pentru natură și vor să își facă vocea auzită, ENVIRON deschide înscrierile în căutarea celui de-al 15-lea „Creator de inspirație”. Persoana selectată va acorda un interviu video și va beneficia de o sesiune foto cu Horia Stan și Dacian Foldi , inspirând public prin exemplul său și alți oameni. Toate detaliile despre proiect și regulamentul concursului sunt disponibile pe www.creatordeinspiratie.ro