Asociatia Environ a castigat premiul la categoria ,,Investitie in educatie” pentru derularea proiectului Baterel si Lumea Non-E in cadrul Galei Premiilor de Excelenta Itsy Bitsy care a avut loc miercuri, 1 februarie 2017, la teatrul Excelsior.

La editia din 2017 a Premiilor de Excelenta Itsy Bitsy au fost premiati oameni care au pus multa energie si suflet in slujba copiilor tot anul 2016 in proiecte care au adus schimbari in bine pentru familiile din Romania. 

Pentru Asociatia Environ, este un premiu care ne confirma faptul ca am realizat ceea ce ne-am propus inca de la startul campaniei, in 2011, si pana in prezent, reusind sa ne respectam angajamentul de a include conceptele de reciclare si protectie a mediului inconjurator in viata scolara.
Multumiri pentru premiu si felicitam Itsy Bitsy pentru intreaga activitate! Ne bucuram ca am reusit sa punem bazele unei colaborari solide in care incercam sa ducem impreuna aproape de cei mici acest mesaj de grija deosebita fata de natura si resursele pe care ni le ofera!

Aseara, Itsy Bitsy a premiat brandurile care investesc in educatie si realizeaza proiecte in beneficiul copiilor si familiei.

,,Baterel si Lumea Non-E” este cea mai complexa campanie de educatie ecologica din Romania, fiind singurul program care imbina perfect componenta didactica cu cea practica si digitala, participantii beneficiind atat de un ghid pentru profesori si o carte pentru copii, dar si de lectii demonstrative, activitati practice si vizite in statiile de reciclare. Mai mult decat atat, exista o platforma online www.magazinbaterel.ro, cel mai inovator concept de magazin online care foloseste un sistem de plata prin puncte, avand drept obiectiv recompensarea elevilor, fara exceptie, pentru comportamentul responsabil fata de mediu pe care il demonstreaza prin implicarea activa in proiecte de colectare selectiva si reciclare a deseurilor.