flyere1iunie

De Ziua Copilului, Asociația Environ se alătură celui mai mare eveniment de joacă în familie, organizat în București de postul de radio, Itsy Bitsy. Echipa Baterel îi așteaptă pe copii în parcul Alexandru Ioan Cuza, la Standul nr. 6, cu multe surprize, concursuri și ateliere de reciclare. Distracția-maraton, Hai la joacă, în familie, de 1 Iunie!, inițiată de Itsy Bitsy, va dura 10 ore, iar parteneri de distracţie vor fi Itsy, Bitsy şi Zăpă, care abia aşteaptă să îi întâlnească pe copii şi părinţi, să se joace şi să facă poze împreună.

Copiii se vor distra de 1 Iunie și alături de Baterel învățând să colecteze selectiv și să recicleze creativ deșeurile. Vor colora și vor desena, iar câștigătorii concursurilor vor fi răsplătiți cu role, lego, dar și cu multe alte premii. Magazin Baterel este un proiect unic în România, fiind primul magazin online dezvoltat în cadrul unei campanii de educație ecologică și care folosește un sistem de plată prin puncte, având drept obiectiv recompensarea elevilor, fără excepție, pentru comportamentul responsabil față de mediu pe care îl demonstrează implicându-se activ în proiecte de colectare selectivă și reciclare a deșeurilor.

Ediția a V-a a campaniei ,,Baterel și Lumea Non-E” se desfășoară în perioada 1 septembrie 2015 – 15 iunie 2016 și are drept obiective educarea elevilor din toate ciclurile de învățământ în sensul promovării beneficiilor colectării selective a deșeurilor reciclabile. Sprijină cadrele didactice în susținerea orelor de educație ecologică și în realizarea unei rețele naționale de colectare selectivă și reciclare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice și a bateriilor și acumulatorilor uzați.

Într-o lume în permanentă căutare de eroi veritabili, Baterel te învaţă cum să fii chiar tu unul! Un erou al reciclării! Păşeşte în fascinanta lume de aventuri alături Baterel şi, împreună, putem contribui la protejarea mediului înconjurător! În plus, te aşteaptă o mulţime de surprize şi premii extraordinare! Hai şi tu în comunitatea de prieteni ai lui Baterel pe www.magazinbaterel.ro!