DSC 02931Asociatia Environ a fost premiata la categoria ,,Responsabilitate sociala de impact” in cadrul Galei "Premiile Nine O'Clock 25 de ani", eveniment organizat de cotidianul de limba engleza "Nine O'Clock".

Distinctia a fost oferita Asociatiei Environ pentru preocuparea permanenta manifestata pentru  protectia mediului inconjurator printr-un bogat portofoliu de proiecte si campanii de succes privind reciclarea si managementul deseurilor.

La aceeasi categorie au mai fost premiati Fundatia Ovidiu Ro si Fundatia Vodafone.

De asemenea, au mai fost acordate premii Presedintelui Klaus Iohannis pentru ,,Omul politic al anului”,  premiul pentru ,,Cel mai dinamic debut de sef de misiune diplomatica in Romania" - Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm,  premiul pentru ,,Ambasadorul Roman al anului” - Victor Micula, Ambasadorul Romaniei in Ungaria,  si premiul pentru ,,Ambasadorul strain al anului” - seful misiunii diplomatice a Germaniei, Werner Hans Lauk. 

La categoria "Bancherul strain al anului cu cea mai indelungata activitate in Romania", premiul i-a fost acordat lui Steven van Groningen, presedinte si CEO al Raiffaisen Bank Romania, distinctia pentru "Cea mai implicata organizatie inter-guvernamentala in proiecte socio-culturale din Romania" i-a revenit Agentiei de Cooperare si Coordonare Turca — TIKA, avocatul Remus Borza a primit premiul pentru "Cel mai performant management".

La sectiunea "Afaceri politice si relatii economice internationale" au fost premiate trei organizatii — Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei, NRCC — Netherlands Romanian Chamber of Commerce si PATRES, in timp ce titlul pentru "Cele mai dinamice companii industriale" a fost acordat companiilor Dacia, Softronic si Continental.

Sectiunea "Banci si servicii financiare" a avut, de asemenea, mai multi castigatori: Garanti Bank a primit distinctia pentru "Cea mai dinamica banca", Alpha Bank — "Banca de retail a anului 2015", iar Banca Transilvania — "Excelenta in servicii".

La sectiunea "IT&C" au fost mai multi castigatori — Cluj IT, Gecad Net si Teamnet, in timp ce la sectiunea "Comunicatii si industrie digitala" au fost premiati Telekom, Huawei si Oracle.

"Ambasadorii culturali ai Romaniei" au fost desemnati copiii de la Corul Allegretto.