Centru expozitional Romexpo va gazdui in perioada 17-20 octombrie Targul Tehnic International Bucuresti - TIB si Targul International de Energie Regenerabila, Energie Conventionala, Echipamente si Tehnologii pentru Industria de Petrol si Gaze Naturale – EEE, cele mai mari evenimente de profil din Romania.

Astfel, Targul Tehnic International Bucuresti - TIB, reprezinta cel mai important eveniment de profil tehnic din Romania si reuneste 315 companii din 16 tari, pe o suprafata de expunere de peste 16.000 metri patrati.

In cadrul targului expun reprezentanti din domeniile: inginerie mecanica si electrica, masini-unelte, echipamente hidraulice, metalurgie, electronica si automatizari, roboti industriali si, nu in ultimul rand, comunicatii, IT si software industrial.

Cea de-a doua editie a targului EEE

Comcomitent cu TIB va debuta si cea de-a doua editie a targului EEE care prezinta cele mai recente noutati in materie de echipamente si tehnologii destinate gestionarii resurselor de energii regenerabile si conventionale, dar si pentru industria de petrol si gaze.

Evenimentul isi propune sa aduca in atentia autoritatilor publice, agentiilor de mediu, companiilor de profil, precum si institutelor de cercetare si expertilor, noi informatii privind sistemele revolutionare de exploatare si economisire a energiei conventionale si de regenerare a energiei provenita din surse naturale.

Pe durata acestor patru zile de desfasurare TIB si EEE, firmele participante vor transforma centrul expozitional intr-un imens oras al ingineriei viitorului in care tehnologiile, utilajele si echipamentele expuse vor oferi un adevarat spectacol al progresului industrial.

China Engineering & Technologies

La aceasta editie, in premiera pentru Romania, in vederea atragerii de investitii straine targul va gazdui in Pavilionul C2, Salonul China Engineering & Technologies la care vor participa peste 40 de companii interesate in realizarea de proiecte pe plan extern in domeniile infrastructurii, constructiilor si energiei.

Cu aceasta ocazie, vor fi dezbatute noi oportunitati de colaborare privind extinderea relatiilor de afaceri dintre companiile chineze si mediul de afaceri din Romania.