misiune.valori 

shutterstock 211817800x

Pilonul central al misiunii Asociatiei Environ il constituie sustinerea proactiva a Romaniei in realizarea dezideratului de Societate a Reciclarii, contribuind la conservarea capitalului natural si promovand dezvoltarea unui economii verzi, eficiente din punct de vedere al utilizarii resurselor.

Asociatia Environ isi dedica activitatea in vederea atingerii obiectivelor economice, ecologice si sociale si isi asuma pe deplin responsabilitatea privind prezervarea intacta a mediului inconjurator pentru sustinerea vietii noastre si a generatiilor viitoare. 

Activitatea Environ este concentrata in jurul proiectarii unor solutii eficiente, personalizate conform specificului si cerintelor membrilor, cu scopul final de a atinge tintele de colectare, reutilizare, reciclare si recuperare prin dezvoltarea unui sistem de management integrat al deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), in conformitate cu legislatia europeana. Indeplinirea obligatiilor legale in conditii de eficienta, transparenta, operativitate si la costuri competitive, reprezinta angajamentul Asociatiei Environ fata de membrii sai.

Asociatia Environ are drept obiectiv intarirea constiintei colective a tuturor stakeholderilor implicati in procesul de reciclare a DEEE, autoritati centrale si locale, retele de retail, unitati de invatamant, companii, rganizatii publice si societate civila. In acest sens, activitatea Asociatiei Environ este permanent concentrata pe imbunatatirea performantelor de mediu, eficienta operativ, dialog constant cu toti jucatorii din piata si colaborare pentru perfectionarea cadrului legislativ, precum si sensibilizarea populatiei prin campanii de constientizare.

Valorile Environ

stock photo vision mission values d style 355007891   Responsabilitate fata de mediu si dezvoltare durabila
 stock photo vision mission values d style 355007891 Implicare sociala
 stock photo vision mission values d style 355007891  Inovatie si performanta
 stock photo vision mission values d style 355007891  Profesionalism, transparenta, incredere