Go GREEN

Asociatia Environ va ofera gratuit posibilitatea de a colecta si recicla DEEE generate atat la birou cat si in punctele de vanzare! In prezent peste 4000 de puncte de colectare in retelele comerciale din Romania au fost dotate in mod gratuit cu infrastructura adecvata si beneficiaza de un serviciu regulat de mentenanta si colectare saptamanala sau lunara.

Ingrijeste natura, recicleaza restul.

simualre cutie 02 Cutiedehires cutie

Companie:
CUI:
Domeniu de activitate:
Persoana de contact:
Functie:
Numar de telefon:
Email:
Mesaj:

Va rugam sa introduceti codul de verificare *


Recomandari pentru utilizatori

Asociatia Environ nu poate fi tinuta responsabila pentru informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori in locurile/spatiile publice cum ar fi retele de socializare, forum-uri, chat-uri, liste de discutii, baze de date cu informatii personale cautabile, pentru a fi copiate si stocate de catre terti, cu ajutorul device-urilor mobile (smartphone, tableta, notebook, etc), care sunt predate ca deseuri catre colectorii autorizati in vederea reciclarii. Asociatia Environ nu este responsabila pentru faptul ca terte parti (inclusiv spyware, malware, virusi, etc) utilizeaza informatii si date pe care detinatorii de echipamente electronice de comunicatii (smartphone, tableta, notebook, etc) le-au facut disponibile in spatiile publice din mediul on-line.

Pe aceasta cale, Asociatia Environ sfatuieste detinatorii de echipamente electronice de comunicatii (smartphone, tableta, notebook, etc) sa se asigure ca au formatat aceste dispozitive si nu au lasat informatii privind datele personale stocate in aceste device-uri inainte de a le preda ca deseuri catre colectorii autorizati in vederea reciclarii.