BATEREL SI LUMEA NON-E

COVER FB

Baterel și Lumea Non-E este o campanie inițiată în 2011 de Asociația Environ în parteneriat cu Asociația Sistemul Național de Reciclare a Bateriilor (SNRB), sub Înaltul Patronaj al Ministerului Mediului, Ministerul Educației Naționale și cu sprijinul Primăriei Municipiului București și Gărzii Naționale de Mediu.

Ne-am angajat să creăm schimbare în comunitățile în care ne implicăm și am înțeles că educația este un pilon esențial pe care să ne bazăm. Cei mici, în formare, aderă mai ușor la comportamente pozitive față de mediul înconjurător și păstrează aceste comportamente pe tot parcursul vieții.

,,Baterel și Lumea Non-E” a fost implementat în peste 1200 de școli, grădinițe și licee.

În cadrul proiectului, întreaga comunitate de elevi și profesori se implică într-o serie de activități: cursuri de protecție a mediului, acțiuni de voluntariat, concursuri de colectare selectivă a echipamentelor electrice și a bateriilor uzate, dar și activități eco-creative prin realizarea de colaje, benzi desenate, scenete de teatru sau experimente științifice.

De pe www.magazinbaterel.ro, elevii și profesorii din toate ciclurile de învățământ, pot descărca materiale informative, vizualiza filme tematice, accesa suportul de curs pentru susținerea orelor de educație ecologică și își pot selecta premiile dintr-o gamă bogată de produse atractive pentru școală, cărți și, pentru cei mai activi, tabere școlare.

Pentru fiecare echipament vechi sau baterie consumată pe care le reciclează, elevii primesc un număr de puncte pe care le pot folosi în achiziționarea de rechizite de pe platforma www.magazinbaterel.ro

Învățarea prin joacă și prin metode atractive pentru cei mici sedimentează informația în mod real și ajută la păstrarea principiilor pozitive.

Convinge-ti profesorii să se înscrie în campanie și fii și tu un #EroulReciclării!

Echipa Baterel îți stă la dispoziție la telefon 031.827.0000 sau pe e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Detalii despre campanie pe www.magazinbaterel.ro 

 NOU!

Descarca acum aplicatia Aventurile lui Baterel disponibila pentru sistemele iOS si Android