Stimați Parteneri,

Dorim să vă informăm că începând cu luna decembrie, Andrei Orban își încheie mandatul de președinte al Asociației Environ, conducerea organizației fiind preluată de Răzvan Ziemba.


andrei orban environ După aproape 12 ani petrecuți în domeniul reciclării deșeurilor de echipamente electrice și electronice, timp în care Asociația Environ a devenit  un centru de competență în managementul DEEE, reprezentând cu succes interesele mediului de afaceri concomitent cu îndeplinirea  obiectivelor de protecție a mediului înconjurător și derulând numeroase programe de conștientizare și educație ecologică care susțin dezvoltarea durabilă a României, Andrei Orban a decis să se retragă din activitatea Environ.

 

,Parcursul plin de provocări, realizări și proiecte de succes în care am pus bazele unei adevărate culturi a reciclării, susținând alinierea României la direcțiile europene și tranziția către o dezvoltare durabilă, nu ar fi fost posibil fără sprijinul și implicarea dumneavoastră, pentru care vă sunt recunoscător.
Povestea #ReciclămÎmpreună merge mai departe cu aceeași echipă de profesioniști entuziaști care vă stau la dispoziție cu drag.” a declarat Andrei Orban.

 razvan ziemba environ

Conducerea Environ este preluată de Răzvan Ziemba, consultant de business și trainer, cunoscut pentru performanțele și experiența bogată în domeniul electroretail și management.

Răzvan Ziemba va continua misiunea organizației care a început în 2007, aceea de a asigura îndeplinirea obligațiilor de mediu ale companiilor care au ales să transfere responsabilitatea către Environ și de promova o schimbare de perspectivă asupra importanței reciclării.